رفع خطای Remove query strings from static resources در وردپرس
در این مقاله آموزش رفع خطای Remove query strings from static resources در وردپرس به شما کاربران عزیز توضیح داده میشود، اگر شما در حال بررسی سرعت سایت خود در سایت Gtmetrix هستید حتما با این خطا مواجه شده اید، در ادامه به شما آموزش خواهیم داد که چگونه در کمتر از چند دقیقه می توانید با نصب یک افزونه و یا اضافه کردن چند خط کد در فایل function.php به راحتی این مشکل را در wordpress خود رفع نمایید.
افزونه رفع خطای Remove query strings from static resources
آیا می خواهید یک رنک خوب در صفحه تست سرعت گوگل و Gtmetrix دریافت کنید؟ شما باید رشته پرس و جو را از فایل های CSS و جاوا اسکریپت خود حذف نمایید.
اگر شما خواندن مقاله را دوست ندارید و به دنبال یک راه حل سریع و ساده برای رفع خطای Remove query strings from static resources در وردپرس هستید، مستقیما افزونه remove query strings را از داخل مخزن وردپرس دانلود و نصب نمایید، با این افزونه لازم نیست هیچ کار پیچیده ای انجام بدهید و حتی نیاز به پیکربندی نیز ندارد.
علت ایجاد خطای Remove query strings from static resources
رشته پرس و جو چیست؟
رشته پرس و جو روشی است که در بسیاری از پوسته ها و افزونه های وردپرس استفاده می شود و از آنجایی که این افزونه ها در دوره های کوتاه مدت دائما در حال آپدیت هستند، جهت جلوگیری از کش شدن این فایل ها در سیستم های کاربر، به توسعه دهندگان امکان انتشار فوری بروزرسانی را می دهد و کاربران شما نیز پس از بروزرسانی شما فایل های CSS و جاوا جدید را دانلود می کنند. در واقع زمانی که از query strings استفاده نشود ممکن است فایل در سیستم کاربر کش شود و کاربر نتواند بروزرسانی جدید را دانلود کند، به همین دلیل ممکن است سایت شما را ناقص مشاهده کند.
با استفاده از query strings فایل های سی اس اس و جاوا اسکریپت در بسیاری از مرورگر ها و CDN ها کش نمی شود.
نمونه استفاده از query strings در افزونه ها و قالب های شما را در تصویر زیر برای شما قرار دادیم.
به لینک های زیر دقت کنید ، در پایان فرمت فایل ها از ? استفاده شده است.
نحوه حذف query strings از فایل های CSS و جاوا اسکریپت در وردپرس
همان طور که قبلا توضیح دادیم یکی از بهترین روش های حذف query strings استفاده از پلاگین remove query strings است که لینک دانلود آن را توضیحات بالا قرار دادیم، اما اگر شما هنوز تمایل به استفاده از روش دستی دارید، می توانید فایل function.php قالب خود را ویرایش کنید و کد زیر را در پایین آن قرار دهید. برای ویرایش این فایل هم می توانید از ویرایشگر وردپرس استفاده نمایید و هم این فایل را در پنل هاست خود در پوشه قالب خود این فایل را پیدا کنید و آن را edit نمایید.
1 2 3 4 5 6 7 8 |
// Remove query string from static files function remove_cssjs_ver( $src ) { if( strpos( $src, '?ver=' ) ) $src = remove_query_arg( 'ver', $src ); return $src; } add_filter( 'style_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 ); add_filter( 'script_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 ); |
پیشنهاد ما استفاده از افزونه remove query strings است که در بالای صفحه و ابتدای مقاله لینک آن را قرار داده ایم.